nemes ügy

2021.10.07. 19:52

Jótékonysági futást szerveznek az edzés közben megsérült szombathelyi állatorvos megsegítésére

A nevezési díjakból befolyó összeget a köztiszteletben álló szombathelyi állatorvos, dr. Varjú Gábor gyógyítására ajánlják fel.

vaol.hu

Jótékonysági futás dr. Varjú Gáborért névre keresztelték el azt a Veszprémben szervezett eseményt, amit néhány órája hoztak létre a legnépszerűbb közösségi oldalon, amelynek célja, hogy a közelmúltban balesetet szenvedett neves szombathelyi állatorvos felépülését segítsék. A sporteseményhez tartozó leírásban hosszan részletezték annak apropóját:

Mint írják, aki rendszeres látogatója a hazai triatlon- és futóversenyeknek, annak ismerősen cseng a név, Dr. Varjú Gábor, és gondolatainkban ismerősen tűnik fel a kép, ahogy Gabi lehetetlent nem ismerve, küzdelemmel teli arckifejezéssel gyűri a kilométereket. Szenior korcsoportjának élversenyzője, emblematikus figurája, az utánpótlás korú gyerekek fő támogatója, segítője, motivátora. Egy igazán JÓ EMBER.

Sajnos Gabit egy újabb harcra hívta az élet. Néhány héttel ezelőtt egy kerékpáros edzésbalesetet szenvedett. Most súlyos sérüléseiből épül. A tüdeje, a gerince, sok csontja azért küzd, hogy talán újra teljes, egészséges, mozgással teli élete lehessen. Hogy egyszer újra három nagy „Szerelmének” a családjának, az állatorvosi hivatásának és a triatlonnak élhessen. Aki ismeri Gabit, tudja mekkora küzdő. 9 Ironman távot teljesített, a közép- és rövidtávú versenyeit, a maraton futásait már nem számoltuk. Mindent elért, amit kitűzött maga elé. Most a legnagyobb és talán leghosszabb csatája előtt áll. Minden segítség elkél. Minden feléje irányított energia az épülését szolgálja.

Fogjunk össze, mutassuk meg Neki, és a világnak, hogy milyen a triatlonos társadalom, milyenek vagyunk Mi, sportolók!

Fussunk össze Gáborért!

A nevezési díjak összege- melyet a családnak juttatunk- Gábor gyógyítására kerülnek felhasználásra. Az eseményről készült videó – melyet a család Gábornak eljuttat- a gyógyulását fogja segíteni! – olvasható a bejegyzésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában