Köszöntés

2021.10.05. 11:00

Megbecsülik a szépkorúakat Gasztonyban

A település szépkorú lakóit köszöntötték a községházán az idősek világnapja alkalmából.

Tóth Judit

20211004 Idősek napi köszöntő, V. Németh Zsolt, Gasztony, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Az ünnepi összejövetelen Nagy Miklós, Gasztony polgármestere köszöntötte a megjelent csaknem félszáz szépkorút. – Az idős emberek élettapasztalatára, bölcsességére, türelmére nagy szükségünk van. Ez a nap csakis róluk szól, amikor kifejezhetjük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik a munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket – hangsúlyozta Nagy Miklós.

V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, miniszteri biztos azt mondta, hogy az idősek tudják, mit jelent a munka becsülete. A képviselő örömmel számolt be arról, hogy a nyugdíjprémiumot – függetlenül a nyugdíj nagyságától – mindenki egységesen kapja meg, emellett pedig pluszkiegészítés is várható.

– Bízom abban, hogy most, egy kicsit anyagilag is megbecsülve, jó egészségben élik meg nemcsak ezt a napot, hanem az elkövetkezendő esztendőket is – mondta V. Németh Zsolt.

A köszöntők után kulturális műsor következett. Előbb a helyi óvodások léptek fel, majd a Szabó Elekné Csider Bernadette által vezetett dalkör szerepelt. Végül operett- és musicalslágerek csendültek fel, zárásként pedig vacsorával vendégelték meg az időseket.

Kiemelt képünkön: V. Németh Zsolt a nyugdíjprémiumról is beszélt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában