korszerűsítés

2021.10.26. 17:30

Megújult a hivatal Sében – Négy vasi település lakói intézik itt ügyeiket

Mintegy harmincmillió forintból újult meg a Séi Közös Önkormányzati Hivatal épülete: korszerűsítették a fűtésrendszert, szigeteltek, nyílászárókat cseréltek, és a belső terek is új külsőt kaptak.

Cseh-Egyed Bernadett

A megszépült épület előtt Nagy Róbert és dr. Hende Csaba

Fotó: Cseh Gábor

Már a bútorok is helyükre kerültek az épületben, amelyben Sé, Perenye, Narda és Bucsu lakói intézhetik ezentúl korszerű körülmények között ügyeiket. Nagy Róbert polgármester a helyszínen tájékoztatott a részletekről. Elmondta: belügyminisztériumi pályázaton keresztül, kormányzati támogatásból valósult meg a beruházás, ennek sikerességéért köszönet illeti dr. Hende Csaba országgyűlési képviselőt. Hozzátette: saját önkormányzati költségvetésükből is áldoztak a kiegészítő munkálatokra.

A megszépült épület előtt Nagy Róbert és dr. Hende Csaba
Fotó: Cseh Gábor

– A Belügyminisztérium meghallgatta a séiek kérését, és forrást nyújtott a beruházáshoz, ami örömteli, hiszen töretlenül fejlődik a település. Jól halad az óvoda építése, amelyhez dr. Gulyás Gergely miniszter ajánlott fel mintegy 250 millió forintot, és ezzel nincs vége a sornak, további fejlesztések várhatók. Már zajlik a csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciójának tervezése – mondta dr. Hende Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában