Ezt jó, ha tudod!

2021.10.29. 08:55

Mutatjuk, hogy milyen forgalmirend-változásokra kell számítani Szombathelyen a hosszú hétvégén

A mindenszentek és halottak napja idején, 2020. október 30. és november 1. között, a szombathelyi Jáki úti temetőnél az alábbi forgalmirend-változásokra kell számítani.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: pixabay.com

A Szombathelyi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2020. október 30-án 14 órától 2020. november 1-jén 20 óráig a Jáki úton és az Alsóhegyi úton forgalomkorlátozásra, valamint forgalmirend-változásokra kell számítani – tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megváltozott forgalmi rend miatt a temetőt a Körmendi út irányába a Hajnóczy József utcán, a Nárai külső út irányába pedig Ferenczy István utcán keresztül tudják elhagyni a járművezetők.

Az Irinyi János, a Döbröntei Gábor, a Tarczay Lajos, az Asbóth József és a Laky Demeter utcákból a járművezetők csak a temető irányába hajthatnak ki.

Az Alsóhegyi utcában a Brenner Tóbiás körút irányába kizárólag a helyijáratos autóbuszok, valamint a taxi gépjárművek taxi üzemmódban közlekedhetnek.

A közlekedés biztonságának fenntartása, a balesetek és a forgalmi torlódások megelőzése érdekében a rendőrök a polgárőrökkel közösen segítik a közlekedést. Indokolt esetben a környező utcák forgalmának átszervezése is várható, ezért fokozott körültekintéssel közlekedjenek!

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-rendorseg-figyelmeztet-hogy-biztonsagban-emlekezhessunk-5424812/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában