Frissen Vasból

2021.10.26. 16:00

Nehéz sorsú, pályakezdő kollégáit támogatná a sárvári kozmetikus

Kiss Viktória kozmetikus nehéz sorsú, pályakezdő kollégáit szeretné támogatni jótékonysági akciójával.

Polgár Patrícia

Forrás: Prostock-studio

– Pontosan tudom, milyen nehéz elindulni, fejlődni és a maximumot nyújtani. Sokaknak nincs meg az a lehetősége pályakezdőként, hogy minőségi, tartalmas tanfolyamokon, előadásokon vegyen részt. Képzett oktatóként ezt szeretném megadni valakinek – magyarázza Kiss Viktória, aki hozzáteszi, hogy a pandémia első nehézségeinek idején fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy könnyíteni szeretne valakinek az életén.

Nemrégiben felhívást tett közzé, miszerint egy rászoruló, pályakezdő kollégáját támogatná egy ingyenes műszempillaépítő-tanfolyammal. A kozmetikus a [email protected] e-mail -címre várja a jelentkezéseket egy motivációs levél kíséretében.

Utóbbiban a jelentkezőnek azt kell megfogalmaznia, hogy miért neki van a leginkább szüksége az ingyenes képzésre, illetve, hogy mi motiválja őt a munkája során. A jelentkezésnek azonban nem feltétele a kozmetikus végzettség, bárki, aki szeretne elindulni ezen az úton, jelentkezhet a képzésre.

A beküldési határidő november 30-a, kedd. Az addig beérkezett jelentkezésekből Viktória azt az egyet fogja kiválasztani, amelynek az íróját motivációs levele alapján a leginkább rászorulónak ítéli meg – őt sárvári szalonjában fogja megtanítani a szakma fortélyaira, hogy a megszerzett tudása által magabiztosan indulhasson el szakmai pályáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában