Szentgotthárd

2021.11.25. 07:00

A legjobb szavalók

Móra versmondó versenyre invitálták a napokban a város és környékének felső tagozatos és középiskolás diákjait a Móra Ferenc Könyvtárba.

Tersztyánszky Krisztina

Összesen 27 versmondó elő­adásában hallgathatta meg a zsűri a választott kortárs, illetve XIX., XX. századi költeményeket. A zsűriben Szép Re- náta, Bedics Sándor és Lőrincz Miklós foglalt helyet. Horváth Tiborné igazgató köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy az idei évben nemcsak az alsóbb évfolyamokból, hanem a középiskolás tanulók közül is szép számmal jelentkeztek a felhívásra. Szép Renáta – a zsűri elnökeként – méltatta a versenyzők felkészültségét.

Az 5–6. évfolyamosok között Székely Dóra, a 7–8.-osok mezőnyében pedig Kuntár Panna végzett az első helyen, mindketten a Szent Gotthárd Általános Iskola és Gimnázium növendékei. A középiskolások közül Horváth Patrik szavalt a legszebben a VMSzC III. Béla Technikumból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában