Frissen Vasból

2021.11.11. 14:52

Autósok figyelem! – Teljes útzár lesz érvényben Sárvár külterületén

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy burkolatjavítási munkálatokat végeznek 2021. november 14-én, vasárnap a 84-834-es főutak körforgalmú csomópontjában, Sárvár külterületén.

vaol.hu

A 6 és 18 óra között zajló munkák idejére teljes útzár lesz érvényben a körforgalom és a Sótonyi úti kereszteződés közötti szakaszon. Az útlezárás nem érinti az ingatlan tulajdonosokat, akik helyszíni egyeztetés után behajthatnak a lezárt munkaterületre. A többi közlekedő kerülni a Sárvár-Kenyeri összekötő úton át tud.

A munkálatok csak megfelelő, csapadékmentes időjárás esetén végezhetők, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik