Frissen Vasból

2021.11.10. 17:51

Emberölés kísérlete miatt keresnek egy sárvári férfit a Vas megyei rendőrök

Körözést adtak ki Ernhardt Benedekkel szemben, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak. Aki tudja, hol van a 27 éves férfi, az értesítse a rendőrséget!

police.hu

rendőrség

Forrás: Origo

Emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, a sárvári Ernhardt Benedekkel szemben, szerdán 16 óra után. A férfi 176-180 cm magas, normál testalkatú, a haja és a szeme barna, utoljára világos színű kapucnis kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a 27 éves férfit a fényképről felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az akár névtelenül is, de tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a körözött férfi veszélyes, ezért arra kérnek mindenkit, hogy ne próbálják meg feltartóztatni, helyette haladéktalanul értesítsék a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában