Frissen Vasból

2021.11.15. 08:38

Ittasan, eltiltva okozott balesetet az engedély nélkül elvitt gépkocsival egy sofőr Nardán

A sofőr a gépkocsit a tulajdonos engedélye nélkül vitte el, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

police.hu

Fotó: Illusztráció

A járőrök 2021. november 14-én, Nardán intézkedtek egy járművezetővel szemben, aki korábban anyagi kárral végződött közlekedési baleset okozott. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt korábban a Szombathelyi Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. A sofőr a gépkocsit a tulajdonos engedélye nélkül vitte el, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították – olvasható a police.hu-n.

A gépkocsi vezetőjével szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ittasan ült a volán mögé az a helyi férfi, akit 2021. november 14-én, az esti órákban vontak intézkedés alá a rendőrök Kőszegen. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában