Óvoda

2021.11.15. 07:00

Jótékonykodással is ünnepelték Szent Mártont Csodaországban

Jótékonykodással is ünnepelték Szent Mártont Csodaországban, a helyi kisfiú, Ábel gyógyulásához gyűjtöttek, meg természetesen a liba körül forogtak játékok.

Bakos Ágnes

Fotó: Bakos Ágnes

Rizs, vatta, papírfecni: mindből lehet libatoll, ez is kiderült a büki Csodaország Óvodában Márton-nap alkalmából. Kézműveskedtek az ovisok, de a szülők és az óvodapedagógusok is, a felnőttek munkáiból pedig vásárt rendeztek – nem is akármilyen sikerrel. A libás kincsek becsületkasszába tett összegekért találtak gazdára, a vásár két órája alatt 110 ezer forint gyűlt össze, mondta el Tóth Viktória Mária, a Csodaország Óvoda, Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény vezetője. A helyi kisfiú, Ábel gyógyulásához igyekeznek hozzájárulni a pénzzel. Libáról szólt bábelőadás és Márton-lámpások készültek, „fényes” felvonulást rendeztek az udvaron, miközben megmutatták a gyerekek, hogy milyen sok libás éneket, mondókát tanultak.

Kiemelt képünkön: Márton Csodaországban: lámpásokkal az óvodaudvaron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában