Óvodai nevelés

2021.11.26. 07:00

Kiegészítették a foghíjas élő sövényt

Fagyalbokrokkal egészítették ki az élő sövény hiányzó részeit tegnap az Aranyhíd EGYMI Korai Fejlesztő Központ és Micimackó Óvodájánál.

Tóth Kata

20211125 A vakok és gyengénlátók vas megyei szevezete felajénlásból cserjéket ültetett a Micimackó óvodában, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A segítség a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesületétől érkezett. Az egyesület sikerrel pályázott az egyik nagyáruházlánc szavazós ak cióján. A civil szervezetek gyűjtőurnái közül az övékbe dobták a vásárlók a legtöbb szavazatot. Az elnyert összegből – tudtuk meg Bősze György től, az egyesület elnökétől – a Micimackó óvodát támogatják, hiszen itt foglalkoznak a látássérült gyerekekkel is.

Elsőként a mostanra meglehetősen foghíjassá vált élő sövényt egészítették ki 25 cserjével, és a gyógynövénykerthez adományoztak rozmaringtöveket. A gödrök kiásásában a szülők segédkeztek. A továbbiakban irodai eszközökkel és mikulásajándékkal járulnak hozzá az intézmény munkájához.

Kiemelt képünkön: Huszonöt cserjét ültettek el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában