Frissen Vasból

2021.12.05. 07:00

Bögrékkel a jó ügy érdekében – Újabb meglepetést rejtő ablak mögé leshetnek be olvasóink

Újabb meglepetést rejtő ablak mögé leshetnek be olvasóink a Vas Népe adventi kalendáriumában. A Tiroliház kezdeményezéséről már írtunk, bögrevásárlásunkkal most mi is támogatjuk a Micimackó ovit.

Tóth Kata

20211203 Ciszár Eszter, Hosszú Zoltán, Szijj László, Adventi jó cselekedet, Megvásárolt bögrék árából a Micimackó óvoda profitál, a szerkesztőség több bögrét is vett, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Nagy Norbert és Balogh Máté Tiroliháza évek óta jelen van a szombathelyi adventi vásárban. A főtéren főleg osztrák ételspecialitásokat kínálnak osztrák designnal, magukról mégis azt mondják, rendkívül lokálpatrióták. Minden évben keresik a segítés lehetőségét, logós bögréikkel nem titkolt céljuk az, hogy pluszértéket adjanak a vásárnak. Támogattak már vasi gyermekotthont, sérült fiatalokból álló zenekart is. Ezúttal a Kedves Szülők! programsorozattal összefogva a Micimackó óvodát.

Aki bögrét, benne forralt bort vagy teát vásárol náluk, az 200 forinttal támogatja a Szombathelyen és vonzáskörzetében élő gyerekek szak szerű, egyéni szükségleteikhez igazodó ellátásra szakosodott óvodát. A jó ügyhöz a Vas Népe is csatlakozott: tegnap bögréket vásároltunk – jólesett belőlük a tea a hidegben.

Kiemelt képünkön: Bögréket vettünk és vittünk. A fotón Csiszár Eszter, Hosszú Zoltán és Szijj László hirdetési tanácsadók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában