Teljesen begőzölt

2021.12.17. 14:54

Döbbenet! - Ököllel verte szét a mintavevő autót egy vírustagadó férfi az egyik dunántúli megyében

vaol.hu

20200415, Budapest A koronavírus-járvány ideje alatt a mentősök is fokozott védőfelszerelésben dolgoznak. képen: mentősök a Vágóhíd utcai állomáson Fotó: Knap Zoltán (KZ) Bors

Fotó: MW-archívum

Egészen elképesztő esetről számolt be hivatalos közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. 

 

- A világ legostobább feltételezése, hogy az Országos Mentőszolgálatnál önkéntesen szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a Covid-gyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a koronavírus-járvány látszatát. Mégis ezt feltételezte az a Somogy megyei férfi, aki agresszíven támadt csütörtökön két fiatal mintavevő önkéntesre Tabon. A vírusszkeptikus férfi az utcán lépett oda a védőruhába öltözött fiatalokhoz és azt követelte, hogy adják át neki a levett mintákat. Erre nem került sor, ezért rájuk támadt. Az egyetemistáknak végül a szolgálati autó nyújtott menedéket, amit a férfi percekig ordítva püfölt ököllel. Miután nem tudta megszerezni a mintákat, saját autójába ülve távozott a helyszínről. Az eset hatalmas felháborodást keltett a mentőknél - áll a bejegyzésben. 

 

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában