Összefoglaló

2021.12.19. 18:44

Ez történt Vas megyében: változik az orvosok rendelési ideje, hóágyúhelyzet, TOP 100, oltják a gyerekeket, Falco jegyek licitre

Ez történt a héten Vasban.

Hajrá Falco, fogjunk össze! címmel Lőrincz-Farkas Eszter, a Vas Népe napilap főszerkesztője írt jegyzetet. Felidézte: a közelmúltban közültünk egy cikket arról, hogy mennyi pénzt kap az egyébként 100 százalékban önkormányzati tulajdonban lévő csapat. Erre aztán ráugrott a baloldal, amelynek része volt az is, hogy felajánlottak nekem és a cikket író Tömböly Ágnes újságírónak egy-egy tiszteletjegyet a december 22-ei meccsre. Azonnal az jutott eszembe, hogy ez mennyire jó lehetőség arra, hogy karácsony előtt valami jóra fordítsuk a városvezetés sárdobálását. 

A két tiszteletjegyet Tömböly Ágnessel szeretnénk felajánlani jótékony célra. A belépőjegyeket együtt bocsátjuk licitre, amely 7000 forintról indul. 

Licitálni ezerforintonként lehet, a felajánlásokat a [email protected] e-mail-címre várjuk december 21-én 12 óráig.

 

 

 

Így rendelnek a szombathelyi háziorvosok januártól

 

Írásukban összeszedtük miként változik az orvosok rendelési ideje. 

 

 

 

 

 

Ha tartós lesz a fagy, beüzemelik a hóágyút Szombathelyen

 

Hiába végezték el a hóágyú és minden kapcsolódó berendezés tesztüzemét, mivel nincsen tartós hideg, nem indulhat el a hógyártás sem. Az üzemeltető szerint legutóbb 2019-ben voltak ideálisak a körülmények.

 

 

 

 

Megjelent a Vas megye 2020. évi gazdasági teljesítményét bemutató exkluzív TOP 100 kiadványunk

 

Megjelent TOP 100 kiadványunk, amely Vas megye legnagyobb vállalkozásait állítja sorrendbe a 2020-as év gazdasági eredményei alapján. Legutóbb 2019-ben vehették kezükbe az olvasók a 2020 tavaszán berobbanó világjárvány és a bevezetett korlátozó intézkedések miatt. Ettől függetlenül a 2019-es üzleti év nem publikált adatai is szerepelnek az elemzésekben a jobb összehasonlíthatóság érdekében – hangzott el a Haladás Sportkomplexumban tartott, üzleti reggelivel egybekötött bemutatón.

 

 

 

Már oltják a gyermekeket is Vas megyében - frissítve

December 15-én megkezdődött Vas megyében az 5-11 éves korosztály oltása a Pfizer gyermekvakcinájával. Az oltópontok közül az SZTK épületénél jártunk reggel nyolc órakor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában