Hit és értékek

2021.12.10. 07:00

Fórum a keresztény értékek védelméről a Haladás Sportkomplexumban

A Polgári Egyesület Szombathelyért csütörtökön délután rendezte meg Hit és értékek című fórumát a Haladás Sportkomplexumban.

Budai Dávid

Fotó: © Unger Tamás

A fórumon olyan fontos és aktuális témákban szólaltak meg az ismert közéleti szereplők, mint a migráció, Európa és Magyarország jövője, a konzervatív értékek, a keresztény kultúra. Horváth Csaba, a fórumot szervező egyesület elnöke köszöntője után dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő a kereszténységről mint a legüldözöttebb vallásról beszélt, példákkal alátámasztva mondandóját.

 

 Azbej Tristan államtitkár szólt arról is, hogyan segíti a kormány az üldözött keresztényeket. Fischl Vilmos evangélikus lelkész az iszlám szélsőségek kialakulásának jobb megértetésére vállalkozott, végül Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadása következett. Az elhangzottakról hamarosan bővebben is beszámolunk. 

 

Kiemelt képünkön: Elöl: Azbej Tristan államtitkár, Hende Csaba országgyűlési képviselő, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Fischl Vilmos lelkész a fórumon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában