Jót tenni jó!

2021.12.01. 07:00

Idén is a szebb karácsonyért: összefogott a szerkesztőség – Naponta legalább egy jó cselekedet

Mától mindennap kinyílik egy képzeletbeli ablak a Vas Népe adventi kalendáriumában, amitől reméljük, valaki egy kicsit mindig boldogabb lesz.

Vas Népe

Ahogyan tavaly, úgy idén is kinyitottuk a Vas Népe adventi kalendáriumát, mától karácsonyig minden napra jut majd egy jó cselekedet. Lesz, amikor aszfaltra írt kedves, szívhez szóló vagy éppen megmosolyogtató üzenetekkel kedveskedünk a járókelőknek, és lesz, amikor egy halom ruhát viszünk a Máltai Szeretetszolgálatnak.

Gyűjtünk pénzt a rászorulóknak, játékokat a gyerekeknek, de még az őzek karácsonyát is szeretnénk bearanyozni egy kis répával meg kukoricával. December elseje van, így az első ablak már kinyílt. Mivel azt szeretnénk, hogy a télen senki se fázzon, szerkesztőségünk előtt egy fogasra kabátokat akasztottunk.

Használt mind, de szívből adjuk, és ami a legfontosabb, egytől egyig jó meleg. Ha mifelénk visz az útja és fázik, vagy tud olyat, akinek jól jönne egy télikabát, nyugodtan vigyen el egyet. Ha pedig önnek is van olyan meleg holmija, amelyiktől örömmel megválna, hogy másnak segíthessen, hozza el, és egyszerűen akassza a fogasra.

Örömmel fogadjuk nagylelkűségét, és ne feledje, holnap újabb meglepetést rejtő ablaka nyílik a Vas Népe adventi kalendáriumában. Tegyük együtt szebbé a karácsonyt!

Kiemelt képünkön: Bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez – szerkesztőségünk elé tettünk kabátokat

Ezek is érdekelhetik