Énekes

2021.12.31. 12:00

Kirchknopf Gergőnél virslimentes lesz a szilveszter

Nem tartanak nagy bulit, és leginkább szűk körben ünneplik a szilvesztert az általunk megkérdezett hírességek. Van, akinél a malacsült elválaszthatatlanul összefonódott az óévbúcsúztatóval, másnak ez lesz az első húsmentes szilvesztere. Színész, zenész, énekes, modell, sportoló – így várják az új évet.

Vas Népe

Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho frontembere pedig A Dalban fog rajthoz állni zenekarával Lazulj bele című dalukkal, így remélhetőleg hosszú menetelésüket a tévén követhetjük jövőre. Ami pedig a szilvesztert illeti, az két szempontból is rendhagyónak ígérkezik. Egyrészt eddig mindig koncertezéssel zárták az esztendőt, idén azonban ez a járvány miatt elmarad – tegnap a biztonság kedvéért azért lenyomtak egy bulit –, másrészt januárban lesz egy éve, hogy Gergő nem eszik húst, így először az életben virsli mentes lesz a szilveszter. Gergő azonban úgy gondolja, ha a karácsony is rendben lement hús nélkül, nem lehet gond. A családi szilveszter idén nem jön össze, táncos felesége – akihez ezúttal kislányuk is csatlakozik – fellépésekre megy majd, így Gergő viccesen annyit mondott, csak akad majd egy olyan barátja, aki befogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában