Szilveszter

2021.12.31. 08:00

Kocsis Korinna alig várja a jövő évet

Nem tartanak nagy bulit, és leginkább szűk körben ünneplik a szilvesztert az általunk megkérdezett hírességek. Van, akinél a malacsült elválaszthatatlanul összefonódott az óévbúcsúztatóval, másnak ez lesz az első húsmentes szilvesztere. Színész, zenész, énekes, modell, sportoló – így várják az új évet.

Vas Népe

Kocsis Korinna karácsony másnapján, közösségi oldalán osztotta meg örömét követőivel, kiderült, a Vas megyei származású szépségkirálynő kisbabát vár. Korinna megkeresésünkre megosztotta lapunkkal: várandósságának negyedik hónapjában jár, és egyelőre nagyon jól viseli testének változásait. Azt is elmondta, az utóbbi időben már nehezen tudta eltitkolni örömét, hiszen az elmúlt hetekben látványos növekedésnek indult a pocakja. 

 

– Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mivel azonnal összejött a baba. Alig várom a jövő évet, hogy édesanya legyek, egyelőre biztosan arra szeretnék koncentrálni. Az idei évem elég mozgalmasan telt, rengeteg munkával, forgatásokkal és fotózásokkal – mondta Korinna, aki azt is hozzátette, a munkát addig nem fejezi be, amíg a baba és a saját egészségét is szem előtt tartva képes lesz azt kényelmesen elvégezni. Korinna az ünnepeket idén külföldön tölti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában