Hagyományok

2021.12.31. 16:00

Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház igazgatója szűk körben, családjával és barátaikkal ünnepel

Nem tartanak nagy bulit, és leginkább szűk körben ünneplik a szilvesztert az általunk megkérdezett hírességek. Van, akinél a malacsült elválaszthatatlanul összefonódott az óévbúcsúztatóval, másnak ez lesz az első húsmentes szilvesztere. Színész, zenész, énekes, modell, sportoló – így várják az új évet.

Vas Népe

Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház igazgatója is szűk körben, családjával és barátaikkal ünnepel idén. Az elmúlt években ugyan mindig elutaztak, idén azonban ez a színházi elfoglaltságok miatt nem lehetséges, ő tegnap még játszott, feleségének, Bálint Évának pedig előadása van ma is, ráadásul ő is szeretne óévet búcsúztatni a nézőkkel, úgyhogy itt lesznek helyben. A színészházaspárnál a malacsült a klasszikus szilveszteri eledel, ami nem maradhat ki idén sem, a gyerekek pedig ezen a napon akár éjfélig is fenn maradhatnak – osztotta meg Tibke az ünnep kulisszatitkait. És ha már kulissza, szó esett a színházról is, ami a járvány okozta nehézségek ellenére jó évet zárt, és bár az igazgató konkrétumokat még nem árulhatott el, azt megígérte, hogy jövőre is izgalmas és változatos évadra számíthatnak a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában