Körkép

2021.12.17. 19:24

Vas megyébe is várják a jótékonykodó vadászokat

Kilencedik alkalommal rendezik meg az országos jótékonysági vadászatot: december 27-én Vas megyébe is várnak még résztvevőket a szervezők.

Nagy Ildikó

Forrás: VN-archív

Forras: VN-archív

Az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. kilencedik alkalommal szervezi meg az adakozásnak teret adó eseményt, az idei a harmadik egész országra kiterjedő akciójuk. Mint azt az ötletgazdától, a nonprofit társaság ügyvezetőjétől, Fejes Lászlótól megtudtuk, az eddigi években összegyűlt 82 millió forintból 106 korszerű orvosi eszközt vásároltak a magyarországi kórházak gyermek­osztályaira, és ezzel 40 ezer beteg gyógyulásához járultak hozzá.

 

A kezdeményezéshez egyre több vadász csatlakozik, ezt jelzi az is, hogy Vas megyében a résztvevők tervezett 22 fős keretét megduplázták – a 44 helyből pénteken már csak nyolc volt „kiadó”.

 

Az idei jótékonysági vadászatot december 27-én tartják, a vasi rendezvényt egy répceszentgyörgyi cég is felkarolta. A részletekről az országos jótékonysági vadászat honlapján olvashatnak az érdeklődők, az ott szereplő térképen az egyes megyékben  lévő szabad helyeket is jelzik. A rendezvény bevételéből Vas megyében a Markusovszky kórház gyermekosztályát támogatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában