Nem vagy egyedül

2022.01.22. 13:00

A Dirty Slippers új dalának megalkotásából az együttes ostffyasszonyfai dobosa is kivette a részét

Hétfőn mutatták be a Dirty Slippers zenekar új dalát, melynek megalkotásából az együttes ostffyasszonyfai származású dobosa, Ferenczi Bettina Bebi is tevékenyen kivette a részét. A magány és én című dallal az együttes azoknak szeretne erőt adni, akiknek az elmúlt két év valamilyen formában nyomot hagyott a lelkén.

Polgár Patrícia

Bebi első koronavírus-fertőzésével kórházba is került, tudja, hogy jól jön ilyenkor a támogatás

Forrás: VN/Hegyi Júlia

– Vannak szerencsés emberek, akiket nem különösebben viselt meg a járványidőszak. Azonban nagyon sok üzenetet kaptunk olyanoktól, akiket testileg és lelkileg is megviseltek az elmúlt évek történései. Az ő leveleikre született egyfajta válaszként A magány és én című dal, amellyel egy kis örömöt és támogatást adunk, hogy tudhassák: nincsenek egyedül a problémáikkal – tudjuk meg Bebitől. A videóklip is azért készült el grafikus elemekkel, mert a zenekar a dalszöveg fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. A dal néhány nap alatt közel 45 ezer megtekintésnél jár. 

 

Bebi szerint a népszerűségük titka az lehet, hogy a szakmájukban azon kevesek között vannak, akik hajlandóak foglalkozni a járvány okozta nehézségekkel, ezzel pedig a közönségük maradéktalanul tud azonosulni. A lelki segítségen túl a zenekar úgy döntött, anyagilag is támogatni kívánja azokat, akik megszenvedték az elmúlt időszakot. A dal jogdíjaiból és a klip megtekintéseiből származó bevételt mentális problémákkal foglalkozó alapítványok számára ajánlja fel az együttes. Bebi első koronavírus-fertőzésével kórházba is került, úgyhogy a saját bőrén tapasztalta meg, milyen jólesik ilyenkor a támogatás. 

 

A Dirty Slippers Gyulán alakult meg 2005-ben – Bebi tavaly csatalkozott hozzájuk –, és kezdettől jellemzi a fontos társadalmi ügyek iránti elkötelezettség. 2009-ben az Élned kell című daluk például a hazai méhnyakrák elleni kampány reklámdala is lett. Majd következtek a videoklipes slágerek: a Te vagy a Fény, a Hang vagy Jel, az Egy a vége. A zenekar mindemelett nemcsak Magyarországon vívott ki elismerést, hanem külföldön is 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában