Jótékonyság

2022.01.21. 16:36

A Falco játékosai a BL-továbbjutásért kapott prémiumukat Keresztes Vidának ajánlották fel

vaol.hu

Forrás: VN-archív

Fotó: Unger Tamás

A Falco hivatalos honlapján arról számoltak be, hogy a szombathelyi-sárga-feketék játékosai a bravúros BL-továbbjutásért kapott prémiumot nemes ügyre fordítják. Az egész csapat egyöntetűen a kezdeményezés mögé állt, de Váradi Benedekék mellett a szakmai stáb is támogatja a jótékonysági akciót. A szombathelyi klub csapatkapitánya elmondta, hogy a Riga elleni győzelem után nem sokkal pattant ki az ötlet a játékosok fejéből. 

 

- Nem volt kérdés, hogy a kapott összeggel egy fontos ügyet szeretnénk támogatni. A cél és az eszköz meg volt, és igazából rövid időn belül megtaláltuk, pontosan, mire is szeretnénk fordítani a prémiumot. A csapat egyik nagy rajongójának gyógykezelésére ajánlottuk fel az összeget. Keresztes Vida az összes hazai bajnoki és a legtöbb vendég mérkőzésen ott van a csapattal, annak ellenére, hogy betegsége miatt mozgáskorlátozott. Természetesen tudjuk, hogy rengeteg más nehéz helyzetben lévő család van, ahova szintén jó helyre került volna a felajánlásunk. Ezzel a kezdeményezéssel Keresztes Vida mellett, szeretnénk a hozzá hasonló nehezebb helyzetben lévő családokra is felhívni a figyelmet! Segítsünk Együtt! - fogalmazott Váradi Benedek

 

Mint az ismeretes, a Vas Népe adventi jótékonysági adománygyűjtési akciója három gyermek megsegítéséről szólt, közülük az egyik éppen Keresztes Vida volt. Erről ITT írtunk részletesen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában