Koncertsorozat

2022.01.22. 08:00

A Háklár Banda játszott az MMIK-ban

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával megrendezett koncertsorozat részeként a Háklár Banda muzsikált az MMIK-ban pénteken a kultúra napjához kapcsolódva.

VN

Dr. Hende Csaba köszöntőjében elmondta, nagy öröm, hogy ez a patinás intézmény – nevében a folytonosságot képviselve – megkezdhette működését

Fotó: © Cseh Gábor

Bevezetőjében dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő elmondta: nagy öröm, hogy ez a patinás intézmény – nevében a folytonosságot képviselve – megkezdhette érdemi működését, miután átvette az önkormányzattól a kormány. 

 

– Olyan újszerű tartalmakkal tölti meg a teret, mint amilyen a Háklár Banda világzenei produkciója, ami emlékeztet arra, hogy mi, magyarok, éppen úgy, mint más nép, azonosak vagyunk a kultúránkkal. Azért vagyunk magyarok, mert olyan a zenénk, amilyen, mert úgy táncolunk, ahogy mi szoktunk, és a verseinknek csodálatos lejtése, zengése, tartalma van – fogalmazott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában