Választás 2022

2022.01.28. 08:00

Ágh Péter: folytassuk közösen Észak-Vas megyéért!

Már hivatalos, ismét Ágh Pétert, Észak-Vas megye jelenlegi országgyűlési képviselőjét jelöli a Fidesz a térségben az április 3-i választásokon.

VN

Ágh Péter országgyűlési képviselő – és újra jelölt

Forrás: VN-archív

Ágh Péter büszke arra, hogy Vas megye északi részét nyolc éve képviselheti az Országgyűlésben. Mint mondja, a hetvenhét település alkotta körzetben sok fejlesztés valósult meg az itt élők érdekében: orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, iskolák, közterületek, egyházi és önkormányzati közösségi terek születtek újjá.

 

– Közös célunk Észak-Vas további fejlődése, legyen szó közlekedésről, vagy az otthont adó településeinkről! Számos feladat áll még előttünk, de egyre inkább érezhető, hogy Sárvár, Kőszeg, Celldömölk, Bük, Csepreg, Répcelak, Vép városok és vonzáskörzeteik erősödnek. Ezért fontos, hogy ne forduljunk vissza a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba – hangsúlyozta. Szólt arról is, hogy köszöni a bizalmat az újabb jelölésre, a helyi Fidesz-csoportoknak az ajánlást. Megtiszteltetésnek érzi, hogy szolgálhatta, szolgálhatja az itt élőket. 

 

Hozzátette: – Számos feladat áll még előttünk. Újra a polgárok bizalmát kérem, hogy tovább dolgozhassak ezért a csodálatos térségért. Észak-Vas falvainak és városainak lakói számíthatnak rám! Folytassuk közösen Észak-Vas megye építését! Április 3-án ott kell lennünk mindannyiunknak, hogy Magyarország – és benne Észak-Vas megye – előre mehessen, ne hátra! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában