Ingatlanbazár

2022.01.23. 11:30

Aranybarna ragyogás Körmenden, 30 millió alatt!

Barátságos, 83 nm-es családi házat kínálnak eladásra Körmend központjában. A jelszó nyugodt környék, családi házas életmód, kertészkedés mentes hétköznapok!

ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Körmend kedvelt központi részén ajánlom eladásra ezt a kiváló minőségű, ízlésesen kivitelezett, újszerű, 258nm telken lévő, garázzsal ellátott, 83,15 nm-es, 2 szoba, nagy nappalis ingatlant, ami 2018-tól kezdve teljes felújításon esett át. A ház új tetőszerkezetet, kívülről új szigetelést és festést kapott, belső terei hőszigetelt nyílászárókkal, új járólapokkal, elektromos hálózattal, szennyvíz elvezető rendszerrel lett gazdagítva. A melegvízről és a ház melegéről egy vadonatúj, garanciás, átfolyós rendszerű kombi cirkó bojler gondoskodik. 

 

A nappali gyönyörű, vastag, minőségi tölgyparkettával lett lerakva, míg a két hàlószobában laminált parketta található. A fürdőszoba is felújításon esett át, a lakóteret gipszkarton mennyezet ékesíti. A ház bónusz pontja egy szeletelt téglával burkolt, hangulatos,11,3 nm-es terasz. Ez az igazán tip-top házikó kiváló állapotának köszönhetően azonnal költözhető.[...]”

 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában