VN-játék

2022.01.20. 10:00

Csatlakozzon ön is a Gyűjtse a milliókat! játékunkhoz!

Tavaly decemberben hirdettük meg azt a játékot, amelyben előfizetőink között több millió forintot, illetve huszonöt wellnesshétvégét is kisorsolunk. Ahhoz, hogy részt vehessen a sorsolásban, nem kell mást tennie, mint megkeresni és összegyűjteni öt darabot az újság hasábjain megjelenő milliós kuponokból.

VN

Csatlakozzon ön is a Gyűjtse a milliókat! játékunkhoz! Amennyiben rendelkezik érvényes − a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló − előfizetéssel, akkor ne habozzon, játsszon velünk! Esetleg még nem előfizetője a lapunknak? Akkor érdemes gyorsan változtatnia ezen, hiszen még nincs késő ahhoz, hogy ringbe szállhasson értékes nyereményeinkért. 

 

És hogy mit lehet nyerni? Elsősorban sok-sok pénzt, hiszen játékunk fődíja 5 000 000 forint! További nyereményeink: 5×1 000 000 forint, valamint 25×100 000 forint értékű vásárlási utalvány és 25 darab wellnesshétvége. Figyelje továbbra is a napilapot, hiszen még összesen hét darab milliós kupon jelenik meg, amelyekből csupán ötöt kell összegyűjteni és felragasztani a játékszelvényre. 

 

A szelvényt 2022. március 14-éig a 3501 Miskolc, Pf. 178 számra küldheti be. Ezután nincs más dolga, mint velünk együtt izgulni a március 29-ei sorsoláson! A részletes játékszabályzat a mediaworks.hu/ jatekszabalyzat oldalon olvasható. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában