Baleset

2022.01.24. 09:39

Csoda, hogy túlélte: kamion és személyautó ütközött Egyházasrádócnál - fotó

Hétfőn délelőtt egy Ford személyautó haladt a 86-os főúton Szombathely irányába, amikor Egyházasrádóc közelében a jármű megcsúszott a jeges úton, majd a padkára hajtott, ahonnét még visszatért az útra, de keresztbecsúszva a szemből szabályosan érkező Scania kamionnak csapódott.

vaol.hu

Forrás: Szendi Péter

A Ford gyakorlatilag kettészakadt az ütközésben, a sofőrt a körmendi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül. Az első információkkal ellentétben úgy tudjuk, hogy a középkorú férfit a mentők végül súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A mentés és a helyszínen idején félpályán haladt a forgalom az érintett útszakaszon, ahol nagyobb torlódás alakult ki emiatt. 

Forrás: HI

A baleset idején ónos eső esett a helyszínen.

 

Forrás: HI
Forrás: HI

 

Korábban írtuk:

 

Kamionnal ütközött össze egy személyautó a 86-os főút 61-es kilométerszelvényénél, Egyházasrádóc és Kisrádóc között. Az ütközés következtében a személyautó árokba borult, vezetője a kocsiba szorult. A körmendi hivatásos tűzoltók feszítővágóval végzik a beszorult sofőr kiszabadítását. 

 

A balesethez a mentők is kiérkeztek, az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában