Döntés

2022.01.07. 20:51

Fehér László polgármesternek új általános helyettese van

Rendkívüli képviselő-testületi ülést tartottak a kemenesaljai városban csütörtökön, ahol döntöttek arról is, hogy alpolgármesterként dr. Kovács Zoltán Fehér László polgármester általános helyettese. Söptei Józsefné alpolgármester jogosultságai ezzel párhuzamosan szűkültek - értesült a Vas Népe.

Vas Népe

20211205 Fehér lászló polgármester, Felavatták a most felújított Ostffy Mihály teret, Celldömölk, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Eddig két alpolgármester - Söptei Józsefné és Hencz Kornél - segítette Fehér László városvezetői munkáját. A csütörtöki döntés után változott a helyzet, Celldömölk honlapján a városvezetés link alatt a polgármester mellett már három alpolgármester fotója jelenik meg. 

Dr. Kovács Zoltán alsósági önkormányzati képviselő már alpolgármesteri feladatokat is ellát, a jövőben Fehér László általános helyetteseként vesz részt a városvezetői munkában. Ezzel párhuzamosan a korábbi általános helyettes, Söptei Józsefné jogosultságai szűkültek - tudta meg a Vas Népe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában