Megtelt a nagyterem

2022.01.24. 08:00

Fórum vasi jelöltekkel

A Mi Hazánk Mozgalom elnöksége szombaton a Herényiek Házában tartott fórumot Dúró Dóra elnökhelyettessel és a mozgalom két vasi képviselőjelöltjével.

Tóth Judit

Az asztalnál Dúró Dóra és dr. Vadon István

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Megtelt a nagyterem, Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese Zalaegerszegről érkezett. Giczy József, a mozgalom Vas megyei elnöke – aki a 2-es számú választókörzet jelöltje lesz az áprilisi választáson – köszöntötte a jelenlévőket. Bemutatkozott dr. Vadon István is, akit az 1-es körzetben, Szombathelyen és környékén jelöl a szervezet. 

 

– Létezik harmadik út is a politikában – hangzott el a fórumon, a Mi Hazánk Mozgalom nem kiegyezni akar az elmúlt harminc évvel, hanem meghaladni azt. Mint mondták, „nem alkusznak meg azokkal a politikusokkal, akik most belesimulnak az új világrend kialakításába, és tétlenül nézik, hogy a magyar emberek elszegényednek, a multik pedig megint gazdagodnak”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában