Vasi kékhírek

2022.01.24. 11:12

Három ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Vas megyében

A hétvége eseményei számokban.

vaol.hu

Illusztráció

Forrás: Pixabay

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, a 2022. január 21-én 5 óra és 2022. január 24-én 5 óra közötti időben négy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink tizennyolc, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - írja a police.hu.

 

A közúti ellenőrzések során három gépkocsivezetővel szemben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter Vas megyében. A sofőrökkel szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

 

Az téli időszak tudatos felkészülést igényel a közlekedés minden résztvevőjétől. A hőmérséklet csökkenésével, a hajnali fagyok beköszöntével az útviszonyok és a látási viszonyok is megváltoznak. Komoly veszélyforrásnak számít a látótávolság csökkenése és a csúszásveszély, ezért kérjük, hogy megfelelően felkészített járművekkel vegyenek részt a közúti forgalomban! 

 

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában