Legyél te a legszebb!

2022.01.22. 10:00

Így zajlott a Tündérszépek fotózása tavaly Szombathelyen - videó

vaol.hu

Mint arról portálunkon beszámoltunk, a tervek szerint rövidesen megtartjuk a Tündérszépek 2022 országos szépségverseny Vas megyei selejtezőjének első fotózását. Az akkori írásunkban a  Vas Népe, illetve a vaol.hu fotósai adtak néhány tanácsot, hogy topformában érkezz meg az eseményre.

 

Most pedig egy videós összeállításban mutatjuk meg miként zajlik a fotózás. Biztos lehetsz abba, hogy a kezdeti lámpalázad hamar elmúlik, hogy aztán önmagadra koncentrálhass, és minél természetesebben mozogj a kamera előtt!

 

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni Vas megyét a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában