Kékfény

2022.01.18. 11:00

Ittas sofőrt és körözött férfit fogtak el a rendőrök Szombathelyen

Eltiltás hatálya alatt vezető férfival szemben intézkedtek a körmendi rendőrök az elmúlt 24 órában.

police.hu

Fotó: police.hu

A közúti ellenőrzések során egy gépkocsivezetővel szemben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter Szombathelyen. A sofőrrel szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság - adta hírül a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. 

 

 

A járőrök 2022. január 17-én, Szombathelyen, a Hefele Menyhért utcában igazoltattak egy ukrán állampolgárt. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Gárdonyi Rendőrkapitányság körözést rendelt el, valamint magyarországi tartózkodásának jogszerűségét sem tudta hitelt érdemlően igazolni. A férfit a rendőrök elfogták és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság munkatársainak átadták.

 

 

A rendőrök 2022. január 17-én, az esti órákban intézkedtek egy helyi járművezetővel szemben Körmenden. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Szombathelyi Járásbíróság a vezetéstől már korábban eltiltotta. A sofőrt előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában