Vissza a hétköznapokba!

2022.01.27. 16:35

Kocsis Korinna várandósan lett kovidos - Mindenkit az oltás felvételére bíztat!

"Három oltás után estem át a fertőzésen, de talán már kijelenthetem, hogy gyógyultan" - írta közösségi oldalán a jákfai származású modell, műsorvezető, Kocsis Korinna.

vaol.hu

Forrás: Kocsis Korinna facebook oldala

Kocsis Korinna újult lendülettel tért vissza a dolgos hétköznapokba.

 

Közel két hétig húzódott a betegség, az egyik nap jobb volt, a másik nap sokkal rosszabb - olvasható a jákfai születésű modell, műsorvezető a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

 

Nyilván a lassú felépüléshez hozzá tartozik, hogy a várandósság során az immunrendszer egyébként is gyengébb és fogékonyabb a betegségekre és sajnos a kezelési metódus is viszonylag korlátozott. Egy hét elteltével miután nem javultam és kezdett ráhúzódni a tüdőmre, kaptam szteroidokat, ami hála Istennek, úgy tűnik, hogy segített. A vérképem sajnos jelentősen romlott, aminek folyamatban van a helyreállítása, de remélem hogy egyéb maradandó vagy átmeneti probléma nem fog jelentkezni.

 

Mint írta, "azért osztottam meg ezt Veletek, mert szeretném bíztatni azokat akik nem vették fel az oltást vagy esetleg még hezitálnak, hogy ne tegyék. Nyilván a megfertőződést nem lehet elkerülni, de a lefolyása sokkal enyhébb vagy szerencsésebb esetben tünetmentes is lehet."

 

Szép napot Mindenkinek! - zárult a bejegyzés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában