Fakutyákkal szántották a jeget

2022.01.25. 08:30

Nagyszerűen sikerült játékos versennyel folytatódott a 35. Jégszezon Szombathelyen

A fakutyaversennyel folytatódott a 35. Jégszezon a városi műjégpályán.

Tóth Gábor

Fakutyák, síbotok – remek hangulat

Forrás: VN/Sport és Ifjúsági Iroda

A Sport és Ifjúsági Iroda szervezésében fakutyaversenynyel folytatódott a 35. Jégszezon – Varga Jenő ötletgazga, főszervező vezetésével. Három fakutya „állt hadrendbe”. Középiskolások és a felnőttek a fakutyán ülve síbottal hajtották magukat, míg az alsóbb korosztályok a fakutyákat tolva küzdöttek meg a méterekkel. Igazán látványos versenyt láthattak az érdeklődők.

 

 Eredmények, I . korcsoport, lány: 1. Dosztán Viktória, 2. Nemesi-Mitterstiller Letti, 3. Garda Adél. Fiú: 1. Medox Thier, 2. Balogh Milán ,3. Odor Olivér. II. kcs., lány: 1. Nemesi-Mitterstiller Csenge, 2. Odor Polett, 3. Gáspár Sára. Fiú: 1. Vincze Boldizsár, 2. Vincze Sebestyén, 3. Gyöngyösi Ruben. III. kcs., lány: 1. Varga Zoé, 2. Mikos Tamara, 3. Légler Emma. Fiú: 1. Ferenczy Gergely, 2. Orbán Áron, 3. Kozó Flórián. Felnőtt, női: 1. Németh Zsuzsanna, 2. Varga Ivett, 3. Varga Eszter. Férfi: 1. Odor Tamás, 2. Kiss Kornél, 3. Kozó József. 

 

Csütörtökön 14 órakor az Iskolák a Jégen játékos sportvetélkedőnek ad otthont a műjégpálya, szombaton 10 órától pedig az egy órás korcsolyázással folytatódik a 35. Jégszezon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában