Mentés

2022.01.27. 08:26

Sérült idős hölgyet mentettek ki a lakásából a tűzoltók Sárváron

vaol.hu

Forrás: Facebook/Sárvár Lendületben

A Sárvár Lendületben közösségi oldal arról tájékoztatott, hogy Sárváron, a Petőfi – lakótelepen egy idős hölgy január 25-én délelőtt elesett a lakásában, de csak az esti órákban sikerült telefonon segítséget kérnie – számolt be a részletekről meg Varga Miklós, aki Sárvár Város Polgárőr Egyesületének elnökeként a helyszínen tartózkodott.

 

Este nyolc óra után érkeztek ki a mentők, a rendőrök, valamint a Sárvári Hivatásos Tűzoltók a helyszínre. Az ajtón keresztül tudtak az idős hölggyel beszélni, de ajtót nem tudott nyitni. Mivel a biztonsági bejárati ajtón csak nagy kárral lehetett volna behatolni, és a sérülttel lehetett kommunikálni, ezért más bejutási utat választottak a tűzoltók. Létrás tűzoltó gépjármű segítségével mentek be a negyedik emeleti lakás ablakán. A helyszínen tartózkodó sárvári polgárőrök a rendőrség kiérkezéséig, majd a mentés ideje alatt jelzőőri tevékenységet végeztek. A mentők ellátták, és stabil állapotban kórházba szállították az idős hölgyet. - olvasható a bejegyzésben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában