Szépségverseny

2022.01.31. 07:00

Tippek a leendő Tündérszépeknek - Melyik lábbeli-, ruha-, smink- és frizura tetszik a legjobban? - Szavazás

A Mediaworks Hungary Zrt. idén ismét megrendezi a Tündérszépek nevet viselő országos szépségversenyét, amelyre továbbra is várjuk a jelentkezőket. Kedvcsinálás gyanánt hoztunk egy szavazást, amelyben arra vagyunk kíváncsiak, olvasóink hogyan jelennének meg fotózásunkon."

vaol.hu

Forrás: Pixabay.com

2022-ben immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket – többek között egzotikus utazás két fő részére és értékes mobiltelefonok is megtalálhatóak a nyeremények között. Jelentkezésedet a www.tunderszepek.hu internetes felületen várjuk.

 

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. 

 

A jelentkezők számára lapunk profi fotóst biztosít portfóliójuk elkészítéséhez, de akár saját fotósorozattal is jelentkezhetnek a szépségek. Ennek apropóján kíváncsiak vagyunk, olvasóink vajon milyen megjelenést választanának egy fotózásra. Szavazást indítottunk a vaol.hu-n, ahol leadhatják voksaikat a lábbeli-, ruha-, smink- és frizuraválasztással kapcsolatban.

 

Milyen lábbelit választanál a fotózásra?

Viselnél ékszereket?

Milyen sminket választanál?

Milyen ruhát vennél fel?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában