Jutalmakat is átadtak

2022.02.15. 08:53

221-en adtak vért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon

police.hu

Forrás: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével közösen 2022 februárjában is több rendőrségi objektumban szervezett véradó napot. Az eddigi alkalmakhoz hasonlóan, számos munkatársunk élt az önkéntes véradás lehetőségével - olvasható a police.hu-n.

 

A Szombathelyi Rendőrkapitányságon 2022. február 8-án, a tavalyi évben tartott rendőrségi véradó napokon megjelentek közül – sorsolás útján kiválasztott – három munkatárs részesült jutalomban, önzetlen segítségnyújtásuk elismeréseként.

 

Baráth Gábor, a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetének vezetője és dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalomban részesítette:

 

-  Toldi Szilvia rendvédelmi igazgatási alkalmazottat, a Sárvári Rendőrkapitányság ügyviteli segédelőadóját;  

- Nardai Milán r. főtörzsőrmestert, a Sárvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának bűnügyi technikusát;

- Eck Andor c. r. alezredest, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Nyomozó Alosztályának kiemelt főnyomozóját;

- Kozma Péter c. r. főtörzszászlóst, a Szombathelyi Rendőrkapitányág Bűnügyi Osztálya Bűnügyi Készenléti Alosztályának nyomozóját.

 

A nyereményeket dr. Horváth Lívia r. alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának megbízott vezetője adta át a nyertes munkatársak részére.

 

Ne feledjék, egy véradó egy véradással három ember életét mentheti meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában