Hatalmas megtiszteltetés

2022.02.07. 17:31

Egy új, nagyon megtisztelő feladatra kérte fel a Hertha BSC Király Gábort

vaol.hu

Forrás: Instagram/Király Gábor

Király Gábor hivatalos Instagram-oldalán újságolta el követőinek a hírt, hogy egy új, megtisztelő feladatra kérte fel a Hertha BSC. Köztudott, hogy a Szombathelyhez ezer szállal kötődő válogatottsági rekorder kapus a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápol első külföldi csapatával, de a Herthánál is nagyon jó szívvel gondolnak rá. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy felkérték Királyt: legyen a berlini klub nagykövete, amit el is fogadott. 

 

- Új, megtisztelő feladat, aminek örömmel teszek eleget. - kezdte a közösségi oldalán Király Gábor - Első külföldi klubom, a Hertha BSC felkérésére olyan legendák, mint Axel Kruse és Marko Rehmer társaságában a klub nagykövete, zászlóvivője lettem. 1997 és 2004 között hét szép és sikeres évet töltöttem Berlinben, amire mindig jó szívvel fogok emlékezni, és mindent megteszek majd, hogy ezután is méltó módon képviseljem a német futball tradicionális egyesületét itthon és külföldön egyaránt. A múlt héten az Olimpiai Stadionban elkészültek az első fotók, és még egy ajándékkal is meglepett bennünket a klub - áll a bejegyzésben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában