Régi városi strand

2022.02.17. 19:25

Fásított parkoló a kórházzal szemben: Hende Csaba a jövő héten találkozik a polgármesterrel

vaol.hu

Fotó: VN-archív

Természetesen azonnal elfogadtam Dr. Nemény András polgármester úr meghívását, így február 23-án 11 órakor a polgármesteri hivatalban találkozunk. A kórház, a szakszervezetek, az ott lakók, de valamennyi szombathelyi lakos érdeke azt kívánja, hogy az elhibázott döntés miatt kialakult helyzetet minden érintett számára megnyugtató módon sikerüljön rendezni - írta közösségi oldalán Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője.

 

Ahhoz, hogy a megbeszélést érdemben tudjuk lefolytatni, kérem, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelő, részletes javaslatot, amely tartalmazza a megoldás jogi és pénzügyi konstrukcióit is, a város honlapján tegyék mindenki számára megismerhetővé február 18-án. Ez azért is fontos, hogy a 23-i megbeszélést megelőzően az érintett szervezetek véleményezni tudják.

 

Azt gondolom, hogy egy ilyen fajsúlyos ügyben még hangsúlyosabb igény az átláthatóság, a nyilvánosság. Tekintettel az 1500 aláírásra, a mögöttük létrejött egységre a tervezet nyilvános társadalmi vitára bocsátása minimum elvárható.

 

Kérem, hogy a megbeszélés legyen sajtónyilvános, utána pedig közös sajtótájékoztató keretében tájékoztassuk a közvéleményt - zárult a bejegyzés.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában