Bűnügy

2022.02.04. 17:47

Fegyverrel akart behajtani tartozást egy férfi az egyik szomszédos megyében, a TEK vitte el - videó

Tartozást akart behajtani alkalmi ismerősén egy 28 éves győri férfi.

Police.hu

Az incidens tavaly októberben történt Börcsön, amikor az Öregszőlő utcában előzetes szóváltás után fegyvert fogott az ismerősére. A fenyegetés közben hangosan szitkozódott, a pénzt követelve többször megrúgta és leköpte a sértettet -  írja a police.hu.

 

A bántalmazott feljelentést tett, a rendőrség nyomozást indított. Információkat gyűjtöttek a bűncselekménnyel kapcsolatban, és a feltételezett elkövető tartózkodási helyét kutatták. A fegyverrel fenyegetőzőt végül február 2-án reggel a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége egy győri ingatlanban elfogta, majd a helyi rendőrkapitányságra előállította.

 

A fiatalember lakásán tartott kutatás során kábítószergyanús anyagmaradványokat foglaltak le a rendőrök.

 

A nyomozók fegyveresen elkövetett önbíráskodás bűntette, kábítószer birtoklásának vétsége, illetve egyéb vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a helybéli férfit. A Győri Rendőrkapitányság február 3-án előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészség felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában