Sajtótájékoztató

2022.02.10. 14:47

Fidesz: Czeglédy egyetlen célja a mandátumszerzés, hogy így meneküljön az igazságszolgáltatás elől - szavazás

Miközben Márki-Zay Péter Czeglédy Csabával az oldalán beszélt arról, hogy meg kell tisztítani az országot a bűnözőktől, a baloldal szombathelyi országgyűlés képviselőjelöltje ellen volt cégének bérszámfejtője tett részletes tanúvallomást szerdán – emelte ki sajtótájékoztatón Illés Károly, a Fidesz helyi frakcióvezetője csütörtökön.

vaol.hu

Illés Károly, a Fidesz helyi frakcióvezetője

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: Foto: CSG

Mint ismeretes, 2003-ban a szocialista Medgyessy Péter kormányzat idejében a bíróság jogerősen 1 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte Czeglédy Csabát adócsalásért, okirathamisításért. Gyurcsány embere jelenleg is bíróság előtt áll, súlyos bűncselekmények vádjával, a vele szemben kiszabható szabadságvesztés akár 20 év is lehet. 

 

Illés Károly hangsúlyozta: miközben sorra szólalnak meg a közreműködők és áldozatok, a baloldali politikusokat láthatóan nem zavarja, hogy egy bűnözővel működnek együtt a hatalomért.

 

 – Mindezek tudatában felszólítjuk Nemény András polgármestert, az MSZP parlamenti listájának befutó képviselőjét, László Győző alpolgármestert, a Momentum politikusát, Horváth Soma alpolgármestert, az MSZP megyei elnökét, Németh Ákos tanácsnokot, az LMP Vas megyei elnökét, hogy nyilatkozzanak arról, miért támogatnak egy rovott múltú adócsalót és magánokirat hamisítót, akiről most egy újabb tanú állítja, nem volt képes megváltozni – fogalmazott Illés Károly, aki szólt arról is: Czeglédy egyetlen célja a mandátumszerzés, hogy így meneküljön az igazságszolgáltatás elől. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában