Baleset

2022.02.05. 07:20

Hatalmas borulás Gencsapátinál, két autó ütközött - fotók

Horváth Istvánné

Forrás: Horváth Istvánné

Pénteken késő este egy Suzuki személyautó haladt Szombathely felé a 87-es főúton, amikor Gencsapáti közelében az autót egy osztrák rendszámú Audi kezdte el hirtelen előzni. Az Audi vezetője figyelmetlen volt, mert akkor kezdte meg az előzést, amikor szemből is érkezett jármű, ezért a sofőr, hogy ne ütközzön frontálisan, jobbra rántotta a kormányt és a Suzuki oldalának ütközött. A Suzuki ettől letért az útról, a fás-bokros részre csapódott, ahol többször átfordult, majd végül egy mezőgazdasági területen állt meg. Az autó több méter magasban lévő ágakat is letört a borulás közben. Az Audi is lehajtott az útról és az árokban állt meg.

 

A balesetben a Suzuki három utasa megsérült, csodával határos módon a teljesen összetört autóból az első információk alapján könnyebb sérülésekkel szálltak ki, a mentők kivizsgálásra mindenkit kórházba szállítottak.

 

A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek. A mentés és a helyszínelés idején egy sávon, váltakozó irányban haladt a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában