Fejlesztésekről és tervekről

2022.02.10. 07:00

Hende Csaba fogadóórát is tartott Sében

Az elmúlt időszak megvalósult és a közeljövő tervezett fejlesztéseit tekintette át dr. Hende Csaba parlamenti alelnök, a térség országgyűlési képviselője a település vezetőivel. Az egyeztetés után személyesen fogadta a lakók kéréseit, javaslatait is.

Vas Népe

Dr. Hende Csaba, Nagy Róbert és Horváth László

Forrás: Cseh Gábor

Sé az egyik legdinamikusabban fejlődő település a térségben, 2019 óta több mint félmilliárd forintnyi fejlesztési forrás érkezett a faluba. A többi között megújult az önkormányzati hivatal épülete és gőzerővel készül az új, kétcsoportos óvoda. 

 

Utóbbi befejezéséhez, a megnövekedett építőipari árak miatt szükség lesz pluszforrásra. A megbeszélésen szó esett arról is, már tervezés alatt van és még az idén megkezdődik a csapadékvíz-elvezetés kiépítése, számos út- és járda felújítását, orvosi rendelő létesítését is tervezik. Dr. Hende Csaba valamennyi ügyben támogatásáról biztosította a polgármestert. Nagy Róbert bízik a további közös munkában, szerinte ez a záloga a további fejlődésnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában