Tündérszépek 2022

2022.02.23. 17:30

Idén is jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre - Kurucz Kitti nagy álma egy saját szépségszalon

Olvasóink számára bizonyára nem ismeretlen Kurucz Kitti. A csényei lány csakúgy mint tavaly, idén is jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre.

Horváth László

Kurucz Kitti

Már csak egy hét! Március elsején indul a Tündérszépek 2022 szépségverseny Vas megyei területi előválogatója. A lányok fotózása már javában tart. A vaol.hu-n innentől kezdve folyamatosan mutatjuk be az indulókat. Nevezni pedig egészen március 22-ig lehet a www.tunderszepek.hu oldalon.

 

Kurucz Kitti tavaly után, idén is regisztrált a Tündérszépek versenyre.

 

– Egy évvel ezelőtt kihívásokat kerestem, szerettem volna kilépni a komfortzónámból – mesélte lapunknak a csényei lány. – Az idei jelentkezésemnek egész más oka van. Úgy éreztem, döntőn nem teljesítettem túl jól. Gondoltam, megpróbálom újra, és ha idén is sikerül bekerülnöm, mindent megteszek azért, hogy a maximumot hozzam ki magamból.

 

Kurucz Kittinek a Tündérszépek előtt nem volt komolyabb fotózása. Emiatt tartott attól, hogy ügyetlenül mozog majd a kamera előtt, és nem sikerül olyan jól az adott póz, ahogy azt elképzelte.

 

– A fotós csapat viszont nagyon felkészült és profi volt, segítettek mindenben, és ahhoz is hozzájárultak, hogy tényleg jól érezzük magunkat – folytatta. – Mindvégig felszabadult voltam! Ennek az élménynek köszönhetően tetszett meg ez a világ, és azóta már több fotózáson is részt vettem, amiken már gyakorlottabbnak éreztem magam.

 

Megtudtuk, Kitti nagy terve, hogy saját szépségszalont nyisson. – Ettől a célomtól, sajnos még messze vagyok, de úgy érzem napról napra közelebb kerülök a megvalósításhoz. Kis lépésekkel, de haladok!  

 

Kurucz Kitti néhány jótanácsot is adott az új jelentkezőknek. 

 

– Az egyik legfontosabb tulajdonság a magabiztosság! – említette. – Minden, ami az emberben van, az sugárzik kifelé, és fontos, ez pozitív legyen. Elengedhetetlen a szép, arányos testalkat. Erre én is odafigyelek, és minden nap teszek érte. Legyenünk mindig ápoltak, ugyanakkor az együttérző, segítőkész, jószívű embernél nincs gyönyörűbb. Így azt mondom, a külső és belső értékek egészítik ki egymást, és a kettő együttesen tesz valakit igazán széppé.

 

–  Az elmúlt egy évben sikerült megnyernem egy szépségversenyt. Ezen azt tanultam meg, hogy a legfontosabb: jól érezd magad, élvezd, hogy rajtad van minden szempár, ez a te pillanatod! – zárta Kurucz Kitti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában