2 diákot támogatnak

2022.02.14. 10:00

Jótékony mezlicit

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia tiszteletbeli elnökével, Hende Csabával karöltve mezlicittel szeretné támogatni a Brenner-iskola két kerekesszékes tanulóját.

Sütő Dániel

r Lackó és Domi Pődör Rebekával és Hende Csabával

Forrás: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

 Lackóról és Domiról már több ízben írtunk, a két fiú egy ritka genetikai betegségben, DMD-ben szenved. A srácok a klub segítségét kérték, a szombathelyi egyesület pedig készséggel állt az ügy mellé, amelyhez nemrégiben megválasztott tiszteletbeli elnökük, dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő támogatását is megnyerték. 

 

– Örömteli, hogy az SZKKA mindig kiáll a jó és nemes ügyek mellett, hiszen utánpótlás-nevelő klubként nemcsak a sportra, hanem egymás megsegítésére, támogatására is neveljük a gyerekeket – fogalmazott dr. Hende Csaba. 

 

– Arra buzdítom a mindig összetartó szombathelyi kézilabda-közösséget és az SZKKA-családot, hogy most is mutassunk példát, és aki teheti, licitáljon a játékosok által aláírt mezre, hogy a befolyt összeggel támogathassuk Lackót és Domit. Az SZKKA a fiúk kérésének eleget téve Pődör Rebeka mezét bocsátotta licitre az élvonalbeli felnőttcsapat vasárnapi, Dunaújváros elleni mérkőzését követően. A jótékonysági árverés további részleteiről a klub hivatalos kommunikációs csatornáin keresztül számolnak be az egyesület munkatársai. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában