232 milliós kormányzati támogatás

2022.02.25. 13:00

Kezdődik az aszfaltozás két sárvári utcában

Elkezdődik az aszfaltozás a Bercsényi és a Dorottya utcában. Az előkészületi munkálatokat a vízügy, illetve a gázművek szakemberei már elvégezték.

Pajor András

Dr. Máhr Tivadar, Szabó Zoltán, Kondora István, Ágh Péter

A kormány tavaly év végén 232 millió forintot bocsátott a város rendelkezésére a kertvárosi utcafelújításokhoz. Kondora István polgármester, dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek, valamint Ágh Péter országgyűlési képviselő bejárást tartottak az érintett utcákban a kivitelezés megkezdése előtt. 

 

– Sárvár építése közös ügyünk, ezért is tartjuk kiemelt feladatunknak, hogy a kormánnyal együttműködve, az itt élők érdekében, lépésről lépésre újabb és újabb útfelújításokat valósíthassunk meg – mondta el Ágh Péter. Az önkormányzat kéri, hogy az érintett utcákba történő behajtást az út lezárásának időtartama alatt mellőzzék, a parkolást a környező utcákban oldják meg. Hulladékgyűjtési napokon az edényzetet a legközelebbi keresztutca csatlakozásához, az útlezárással nem érintett területre vigyék, majd az ürítést követően lehetőség szerint mihamarabb igyekezzenek azt az ingatlanra visszavinni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában