Családi dráma

2022.02.13. 10:04

Lövések is dörrentek? Holtan találtak egy házaspárt Ausztriában, a magyar határ közelében

A burgenlandi Lánzsérben (Landsee) szombaton késő délután rendőri akció volt. Holtan találtak egy idős házaspárt egy családi házban. A rendőrség nyomozást indított.

vaol.hu

Forrás: burgenland.orf.at

A rendőrséget szombat délután 17 óra előtt hívták ki. A szomszédok egy férfit és élettársát találták otthonuk verandáján. A rendőrök kiérkezésekor a 83 éves férfi és 80 éves élettársa már meghaltak, a rendőrség szerint mindketten lőtt sérüléseket szenvedtek. Az ORF Burgenlandhoz eljuttatott első információk szerint több lövés is dörrent.

 

Eutanázia és öngyilkosság gyanúja

 

A korábbi vizsgálatok alapján a nyomozók emberölést, majd öngyilkosságot feltételeznek. A rendőrség szerint ezt támasztják alá az általános bizonyítékok, az öngyilkossági jegyzet megtalálása és a pár sérülései.

 

Az igazságügyi szakértői vizsgálat még vasárnap sem ért véget. Amint ez megtörténik, a burgenlandi államrendőrség megküldi a jelentését az ügyészségnek.

 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában