Ütemterv szerint halad

2022.02.05. 07:00

Ősszel nyit Sében a kétcsoportos óvoda

Ütemterv szerint halad a település új, kétcsoportos óvodájának építése, erről személyesen győződött meg a helyszínen dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő.

Cseh-Egyed Betti

Hende Csaba, Horváth Kálmán, Nagy Róbert a bejáráson

Fotó: © Cseh Gábor

Sé a választókerület legdinamikusabban fejlődő települése, a lakosságszám folyamatosan növekszik: jelenleg több mint negyven óvodás jár be naponta Szombathelyre. A családoknak nagy könnyebbséget jelent, hogy ősztől már helyben fogadják a kicsiket – mondta dr. Hende Csaba, aki emlékeztetett arra is: kérésére dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a saját keretéből 250 millió forintot biztosított a beruházásra. 

 

Nagy mérföldkő ez a falu életében, hangsúlyozta Nagy Róbert polgármester, majd megköszönte az országgyűlési képviselő támogatását. Szólt arról is, nem ez az egyetlen ügy, amelyben számíthattak dr. Hende Csaba munkájára: az elmúlt három évben különböző pályázatok révén összesen több mint félmilliárd forint fejlesztési forrás érkezett Sébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában