Fórum

2022.03.18. 07:01

A választás tétje: háború vagy béke - Körmenden járt Rétvári Bence parlamenti államtitkár

Már nem az az április harmadikai országgyűlési választások tétje, hogy Magyarország előre megy vagy hátra, hanem az, hogy háborúba megy vagy békébe – hangsúlyozta csütörtökön Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Markó Petra

Fórum: Bebes István, Rétvári Bence és V. Németh Zsolt

Forrás: Cseh Gábor

Rámutatott: mindenkinek az a legfontosabb, hogy a családját biztonságban tudhassa, és egyértelmű, hogy ezt a baloldal másodpercek alatt veszélybe sodorná. A járványok, háború, energiaválság idején olyan megfontolt, higgadt és sokat tapasztalt emberekre van szükség az ország vezetésében, mint a jelenlegiek – húzta alá az államtitkár. 

 

V. Németh Zsolt miniszteri biztos, a térség országgyűlési képviselője a ciklus legjelentősebb infrastrukturális fejlesztéseit sorolta, kiemelve az M80-as autóutat. Azzal folytatta: voltak, vannak és lesznek a kultúra, a sport, turisztika területén és az ipari parkban is fejlesztések, majd rámutatott az ellenzéki oldalon lévő zűrzavarra. 

 

Bebes István polgármester kiemelte: az elmúlt időszakban azon dolgoztak a kormánnyal és V. Németh Zsolt képviselővel, hogy a várost és a térséget minél jobb helyzetbe hozzák. Végül hangsúlyozta: csak egy út van, menni kell tovább előre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában