Soron kívül

2022.03.22. 13:21

Elképesztő manőver: rézsűn rallyzva akarta kikerülni a dugót egy sofőr az M1-esen - videó

Ilyet sem mindennap látni, érdemes megnézni a felvételt.

vaol.hu

Forrás: Instagram/Magyar Közút

Aki rendszeresen figyeli a Magyar Közút Instagram oldalát, magabiztosan mondhatná magáról, hogy ő már mindent látott, ami egy gyorsforgalmi úton történhet. Volt, aki rollerezett az M1-en, többen biciklivel nyomultak a leállósávon, volt, aki gyalog indult útnak egy autópályán, sajnos többen forgalommal szemben is hajtottak már, vagy egyszerűen megfordultak, mert túlmentek egy kihajtón. Olyanra is volt már példa, hogy 1 bolond 100-at csinál alapon egy autópályás dugóban a csomópont környékén elkezdtek tolatgatni az emberek.
 
De hogy valaki a rézsűn rallyzzon, hogy így tudjon előrébb kerülni, ilyet még a Magyar Közútnál sem láttak. Az M1-en volt egy baleset miatt pályazár, ezért leterelte a rendőrség az útról a közlekedőket az egyik csomópontban. A sofőr pedig gondolta, hogy majd ő megelőzi a sort a rézsűn.

 

A bejegyzésben felhívják a figyelmet, hogy ne kövesse a példáját senki, nemcsak azért, mert szabálytalan, hanem mert veszélyes is, sőt ha jobban megfigyeljük a videót, a sok kínlódás miatt igazából nem is jutott előrébb előrébb. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában